Home » Kalmar » Slottsrestaurangen i Kalmar – Perfekt för bröllopet

Slottsrestaurangen i Kalmar – Perfekt för bröllopet

Slottsrestaurangen i Kalmar – Perfekt för bröllopetDet finns ett flertal restauranger som marknadsför sig med att de har perfekta lokaler för bröllop och fest. Samtidigt har de olika menyer som gör att bröllopsparet alltid kan hitta något som passar. Men ser man till miljö och kompetens är det få som kommer upp i den kvalité som levereras hos slottsrestaurangen i Kalmar.

Miljö – Ett slott

Var det är mest romantiskt att ha en vigsel finns det olika åsikter om. Men att ett slott kommer högt upp på listan är knappast en överraskning. På sommaren kan både vigsel och fest hållas i slottsträdgården. Skulle det regna eller om man ändå vill vara inne bjuder slottet på klassisk slottsmiljö. Om det enbart är ett litet sällskap (6-10 personer) rekommenderas Tornrummet. Här får man inte bara en mäktig utsikt utan även en egen köksmästare och sommelier.

De större sällskapen bör istället boka matrummet där bröllopsmiddagen kan serveras till betydligt fler gäster.

Kompetens – Bröllopskoordinator

På Slottsrestaurangen arbetar Charlotta Begic som har utbildning som bröllopskoordinator. Det betyder att hon har den kunskap och erfarenhet som krävs för att hitta ett lyckat upplägg på bröllopet utifrån gästernas önskemål. Det betyder att hon kan bjuda på allt från inspiration till bröllopsmiddag till exempel på hur dekorationen ska se ut på bordet. Börja alltid med att sitta ner i lugn och ro för att prata med Charlotta kring ert bröllop. Tillsammans kommer ni sedan överens om hur arbetet ska fortlöpa och vad ni förväntar er för hjälp. För kom ihåg att en koordinators främsta uppgift är att ha överblick, inspirera och planera. Men sen är det upp till brudparet att genomföra.

Däremot finns en hel del hjälp att få även här. Med trevlig miljö, god mat och en koordinator på samma ställe finns grundförutsättningarna för ett lyckat bröllop.