Home » Restaurang » Riktigt lyxig restaurang

Riktigt lyxig restaurang

Här om dagen så var jag på en nyöppnad restaurang i Stockholm som jag tyckte var riktigt bra. Det var riktigt god mat där och atmosfären var helt underbar. Dessutom så var servicen bra och priserna låg på en bra nivå. Inte för billigt och inte för dyrt – lagom helt enkelt, även om det förstås inte hade skadat om priserna var lägre. Det är ju nästan alltid dyrt att äta ute, oavsett vilken prisnivå som restaurangen håller, så man får ju vara beredd att lägga ut en hel del pengar.

I vilket fall så tycker jag ändå det är värt att gå ut och äta lite då och då. Man vill ju liksom unna sig lite extra ibland, och då är det perfekt att gå ut och äta på restaurang, speciellt för mig som älskar mat. Jag är faktiskt rätt bra på att laga mat om jag får säga det själv, så vissa kanske tycker att det är konstigt att jag gillar att äta på restaurang så mycket då jag kan laga till god mat mycket billigare hemma. Men jag tycker inte alls att det är konstigt, jag går ut och äter just för att komma bort från matlagningen så där nån gång ibland. När man lagar mat varenda dag kan det vara skönt att slippa att göra det, även om man tycker att det är roligt. Det är ju också så att om man gör sånt som man tycker är roligt allt för ofta så finns det en viss risk att man ledsnar på det och tappar lusten för att göra det. Och jag vill ju absolut inte tappa glöden för matlagning.