Home » Göteborg » Hotell Lilton

Hotell Lilton

De som söker ett riktigt lyxigt hotell kan med fördel välja Hotell Hilton som finns över hela världen. Den som däremot söker det lilla, mysiga och personliga hotellet kan välja Hotell Lilton. De bjuder på en mer personlig lyx med fokus mer på det familjära.

hotell i GöteborgHotell Lilton ligger på Föreningsgatan 9 i Göteborg vilket betyder att det bara tar 10 minuter att promenera in till centrum och stadens puls. Men trots dess närhet till myllret av restauranger, människor, butiker och muséer så erbjuder hotellet verkligen ett lugn utöver det vanliga.

I sekelskiftsvillan från 1886 finns nio rum att välja mellan. Alla har TV, Radio samt Wifi.

Frukosten kan ätas inne men är det bra väder är det en rekommendation att äta på den privata innergården, på terrassen eller på glasverandan. Frukostbuffén ingår självklart i priset men för den som vill ha a´la carte gäller det att säga till i förväg då det är något de enbart serverar på beställning.

Det lilla extra

Det lilla hotellet erbjuder något de kallar för ”Det lilla extra”. Ett paket som går att beställa i olika storlekar som gör vistelsen till just något extra.

Det billigaste alternativet är paketet som just heter ”Det lilla extra” och innefattar färska frukter och Pellegrino vatten till rummet. Här ingår även en mjuk och härlig morgonrock.

Största paketet heter Bröllopspaketet. Nu är det frukt, choklad, vin och en rejäl frukostbricka med allt från buffébordet som tas upp till rummet. Även här ingår en skön och varm morgonrock.

Det lilla extra är ett prisvärt paket som förvandlar hotellvistelsen till något mer än bara en övernattning. Packa inte ner en gammal grå mysdress i packningen utan njut av nytvättade morgonrockar och vardagslyx i form av färsk frukt, vin och choklad.