Home » Restaurang » Ekomoa Raw – Raw & Ekocertifierade råvaror

Ekomoa Raw – Raw & Ekocertifierade råvaror

De flesta restauranger försöker hitta en speciell inriktning. Det kan handla om inredning lika gärna som att lägga fokus på en speciell sorts mat. Detta för att sticka ut i mängden och locka till sig gästerna.

Ekomoa Raw har valt att fokusera helt och hållet på så kallad RAW-food och utöver det vara ekocertifierade. Med andra ord är det inte bara gott för gommen utan det man äter gör även gott för kroppen och miljön. De själva har inte någon restaurangverksamhet men levererar sina produkter till flera konferensanläggningar och restauranger som vill ha profilen mot Eko och Raw. En trend som är stark just nu med tanke på att många lägger allt större fokus på just välmående och miljötänk.Ekomoa Raw

I utbudet hos Ekomoa finns bland annat småkakor och snacks. Men frågan är om inte det är tårtorna som de blivit mest kända för.

Tårtor

En stor fördel är att alla deras tårtor är fria från gluten, ägg, soja, olika mejerirelaterade produkter samt att de inte har tillsatt något socker. Det gör det enkelt att köpa tårta till de som har en viss allergi. Dessutom har de valt att hålla nere antalet ingredienser så att smaken fokuseras på några enstaka delar.

Tårtorna bakas enbart på beställning och man kan då välja mellan Hallontårta och Chokladtårta. Dessa är då på 16 bitar och leverans sker vid beställning av minst 10 tårtor.

Få produkterna hemskickade?

Den mesta försäljningen från företaget sker på plats men de har även en viss onlineverksamhet. Det är då deras frukt- och bärsnacks som kan skickas till de som beställer via hemsidan. Det finns företag online som erbjuder att man kan skicka tårta via tårtogram men Ekomoa är inte anknutna till något sådant samarbete. I detta fall rekommenderas exempelvis Sockerpasta.nu.